📣📣📣

As part of the special courses, Ms. Miki – Director of Graduate Programs, Robert Mc. Kinney School of Law, Indiana University shall lecture on Legal English.
This course consists of 12 weeks of integrated language skills instruction designed to support graduate students for the language and academic demands of graduate study in the United States. This course is co-taught by an ESL instructor and a licensed U.S. attorney who use legal materials and textbooks to teach students the reading, writing, speaking, and vocabulary skills needed for legal study, as well as listening strategies and note-taking skills required for all students in the academic classroom.

⏱Time & Venue:
– 09h30 – 11h30 on Wednesday
(12 weeks: September 11 – December 4, 2019)
– Room B1.403, UEL Campus.

———

Trong khuôn khổ chuỗi khóa học chuyên đề do Trung tâm Pháp luật Hoa kỳ tổ chức, cô Miki – Giám đốc chương trình Sau Đại học trường ĐH Indiana, Hoa Kỳ đồng thời là Giảng viên chuyên ngành Ngôn ngữ Anh cùng Luật sư James Hamstra sẽ giảng dạy lớp học Legal English cho các bạn sinh viên trong thời gian tới.
Khóa học kéo dài 12 tuần nhằm trang bị cho các bạn sinh viên những kiến thức và kỹ năng cần thiết để sử dụng tiếng anh pháp lý phục vụ nhu cầu học tập, nghiên cứu và thực hành luật. Sau khóa học, sinh viên sẽ được củng cố và trang bị các kỹ năng đọc, viết, nói, đặc biệt là các từ vựng cần thiết chuyên ngành tiếng anh pháp lý.

⏱Thời gian & địa điểm:
-Thời gian: Thứ tư hàng tuần, 9h30 – 11h30
-(12 tuần: Từ ngày 11/9 – 4/12/2019)

Địa điểm: Phòng B1.403, Trường Đại học Kinh tế – Luật

———
➡Thông tin chi tiết hoặc giải đáp thắc mắc vui lòng liên hệ:
Trung tâm Pháp luật Hoa kỳ ALC – UEL
Email: alc@uel.edu.vn